Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Ania Podolec
AutorWiadomość
Totti

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0
Ania Podolec

Nie wiem czy ktos to zauwazył ,czy jeszcze nie ,ale chciałem zwrócic uwage na to jak dobrze wiedzie sie siatkarce reprezentacji Polski Annie Podolec ....jestem dumny z niej ,tym bardziej ,ze pochodzi z Soniny !!! Gdyby ktos nie wiedział to z Soniny pochodzi takze znana olimpijska biegaczka ( nazwiska nie pamietam ) , zawodnik a pozniej trener zuzlowców Stali Rzeszów Grzegorz Kuźniar , a takze wielokrotny mistrz swiata w lataniu precyzyjnym Wacław Nycz.......nie wiem czy ktoras miejscowosc w powiecie łańcuckim moze sei pochwalic takim dorobkiem gwiazd.

07.11.2006 00:59:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Totti, Hmmmm... no to wygląda na to, że Sonina pomija te osoby w promowaniu się. A z tego co piszesz wynika, że... pomijają BARDZO dużo. Ja praktycznie o niczym z tego, co napisałeś, nie słyszałem. A nie należę do osób, które mało czytają albo które zupęłnei nie interesują się swoim regionem Smile Chociaż akurat sportem to troche mniej Tongue

Sukcesów Ani gratulujemy Smile

07.11.2006 09:39:22
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Padlinka

*

Reputacja: 1

hah no to ba ;] a do wypowiez Tottiego nalezy wspomniec ze jeszcze ja stamtad pochodze Biggrin

a tak w zwiazku z tematem ciekawostek nie znam ale jest wielu ludzi ktorzy "wybili" sie z malych miejscowosci i liczy sie tu tylko ich zaangazowanie i upór z jakim dazysz do celu

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
07.11.2006 16:37:24
Falkhor
Administrator
*

No to się wyłania całkiem silna ekipa z Soniny wspomagająca życie naszego Forum Smile

W całej historii bardzo często ludzi z małych miejscowości wybijała albo nauka, albo sport. Z reguły jednak chodziło TALENT. Ktoś musiał go dostrzec i oszlifować.

07.11.2006 18:33:16
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Totti

*

A jak tam z innymi miejscowosciami naszego powiatu ?? Jest ktos kto "zaszalał" w swiecie ???

08.11.2006 13:29:57
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

Totti napisał(a):
A jak tam z innymi miejscowosciami naszego powiatu ?? Jest ktos kto "zaszalał" w swiecie ???

Ja nie słyszałam szczerze mówiąc Smile Ale możliwe, że ktoś jeszcze by się znalazł, zdolnych ludzi nie brakuje Smile

A co do Ani Podolec to uważam, że jest bardzo dobrą siatkarką, ale niestety ostatnio cała nasza żeńska reprezentacja zawodzi :/ Wszyscy oczekiwali od nich zwycięstw a ostatnio przegrywają mecz za meczem. Mam nadzieje tylko, że męska reprezentacja nie zawiedzie, ale o tym w innym topicu w swoim czasie Animatedwink

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

11.11.2006 22:43:28
Falkhor
Administrator
*

Hmmm... co tych oczekiwań - siatkarki strasznie się obudzyły, gdy życzono im przynajmniej 8 pozycji,a tu... znalazły się trochę niżej. nie wiem, kto bardziej zawinił. One same czy sposób motywacji?

na pewno są jeszcze znani ludzie z tego regionu Smile Tylko kto o nich słyszał? :|

12.11.2006 08:33:16
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

systemy komputerowe Klimatyzacja cheap hotels in rome 21 film Moby Disco Lies