Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Alkohol -nieletni
AutorWiadomość
rudzia

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 2,409
RE: Alkohol -nieletni

Miałam ostatnio super sytuację...siędzę sobie przy kasie i przychodzą do mnie jakieś małolaty...i piwo mają....no to ja spokojnie o dowodzik proszę Smile tak z ciekawości, bo mi nie wyglądali...na młoda jestem, żeby nie znać tych numerów. No to jeden z nich do mnie, że od miesiąca w wojsku jest i, że dowodu nie ma bo zostawił na jednostce. Kurcze, ale pech, ale z tego co wiem to po miesiącu nie wypuszczają z wojska...w każdym razie powiedziałam, że bez dowodu nie sprzedam....trochę się ze mną kłócili póki ochrona nie przyszła Tongue Skończyło się na tym, że zaczęli mi grozić, że mnie znajdą Biggrin
Przestraszyłam się niesamowicie Biggrin :hihi: ale swoją drogą nie mam zamiaru odpowiadać za rozpicie gówniarzy zwłaszcza, że to może jeszcze ode mnie zależy

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
23.04.2008 20:32:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2
Portfel: 1,397

i bardzo dobrze postąpiłaś Smile
ale i tak młodzież niepełnoletnie skądś ten alkohol bierze i to w nie małych ilościach... z tego co widziałam to przeważnie za sprawą starszych znajomych...

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
24.04.2008 14:50:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Za flaszkę albo i za butelkę piwa można zostać pobitym albo... albo lepiej nie mysleć. Strasznie mi się to nie podoba - że zwłaszcza takie smarkacze używają słów, za które powinno się dostać pałą po grzbiecie albo liznąć trochę ciężkiej roboty.

Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!!
Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
24.04.2008 21:00:12
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2
Portfel: 1,397

Myślę że ta robota jest odpowiedniejsza i bardziej ... wychowawcza? bo nie powoduje tylko strachu - ale też wstyd no i że trzbea sie pomęczyć... a jednorazowe lanie... wtedy ludzie się przenoszą albo stają się jeszcze gorsi ...

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
25.04.2008 13:47:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: