Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] Ostatnia »
Afera Taśmowa
AutorWiadomość
lukascompl

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 149

maciej napisał(a):
Oj wprowadzasz nas w błąd taki jak pewna stacja tv

Zamiast pić kawkę czy w inny sposób się nudzić powinien uczestniczyć w procesie- bo co on takiego ważnego robi- nic- oprócz tego iz co chwilę zwołuję konferencje prasowe i jeżdzi od telewizji do radia i tak w kółku przez cały tydzień- dlaczego taki niekompetentny człowiek piastuje taka funkcję- to oczywiste- by bracia Kaczyńscy mogli sobie porządzić

25.06.2007 18:09:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,304

lukascompl,

Cytat:
Zamiast pić kawkę czy w inny sposób się nudzić powinien uczestniczyć w procesie- bo co on takiego ważnego robi- nic- oprócz tego iz co chwilę zwołuję konferencje prasowe i jeżdzi od telewizji do radia i tak w kółku przez cały tydzień- dlaczego taki niekompetentny człowiek piastuje taka funkcję- to oczywiste- by bracia Kaczyńscy mogli sobie porządzić

ojjj ja myślałem, że będzie można z tobą pogadać na poważne tematy, a tu ja widze, że powtarzasz dokładnie to samo co tv, prasa i opozycja...
...to może jeden konkret - czego twoim zdaniem NIE ROBI albo ŹLE ROBI w resorcie... hmmm :?:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
25.06.2007 18:13:46
lukascompl

*

levi napisał(a):
a tu ja widze, że powtarzasz dokładnie to samo co tv, prasa i opozycja...

A czego można się spodziewać po takim człowieku jakim jest Andrzej Lepper- ja nigdy bym się po nim że zrobi coś dobrego- niektórzy ludzie po prostu ograniczają się do krytukowania wszystkiego i wszystkich-nawet własnego rządu- a gdy mają szansę cos zrobić rozsądnego i dobrego jakoś ich ta werwa do zmian, do odsuniecia od władzy tych wszystkich którzy żle rządzili- mija i przychodzi marazm w czynach i posunięciach- to człowiek chytry, rządny władzay i niumiejący zbyt wiele oprócz wrzasku by było wkoło głośno i na jego temat- tylko po co ?

25.06.2007 18:36:08
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 3,304

lukascompl,

Cytat:
A czego można się spodziewać po takim człowieku jakim jest Andrzej Lepper- ja nigdy bym się po nim że zrobi coś dobrego

i właśnie tego się spodziewałem - ocenianie człowieka po wyglądzie i słowach, a nie po tym co robi dla kraju...bo chyba mi nie powiesz, że nie wywalczył w UE wielu udogodnień dla rolników :?:

Cytat:
to człowiek chytry, rządny władzay i niumiejący zbyt wiele oprócz wrzasku by było wkoło głośno i na jego temat

hmmm gdzieś już to słyszałem...czekaj czekaj :?: tvp :?: nieeee tvn :lmao:
a tak na serio, to dobrze, że tak dobrze go znasz...
...jak byś naprawdę się tym zaczął interesować, to radze tak: weź sobie wykaz tego co zrobił rząd SLD (nie pojade po nazwiskach) przez pierwsze 2 lata rządów w resorcie rolnictwa i porównaj z tym co zrobił ten OKROPNY A. Lepper dla polskiego rolnika...

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
26.06.2007 14:06:56
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Portfel: 1,286

Panowie wróćmy do tematu Smile
Pan Lepper i jego zachowania codzienne to rozmowa na nowy topic Smile

Pozdrawiam Maciej
26.06.2007 16:24:16
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Afera taśmowa już odeszła w zapomnienie... Wg mnei była szokiem, który otworzył ludziom oczy na to, JAK wygląda i działa polityka. Że piękne programy wyborcze to... programy Smile

26.06.2007 17:36:59
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
lukascompl

*

levi napisał(a):
właśnie tego się spodziewałem - ocenianie człowieka po wyglądzie i słowach, a nie po tym co robi dla kraju...bo chyba mi nie powiesz, że nie wywalczył w UE wielu udogodnień dla rolników

Absolutnie w swej argumentacji nie posłuzyłem się odwołaniem do wyglądy owego pana- a prawda jest to że owóż osobnik nic nie wywalczył, bo takiemu zadaniu nie jest godny sprostać- oceniać ludzi należy po ich zachowaniu i czynach- chyba ty oceniasz ich powieszchownie wyśmiewając się ze zdesperowanych protestujących pielęgniarek

levi napisał(a):
hmmm gdzieś już to słyszałem...czekaj czekaj tvp nieeee tvn

A ja to słyszałem i czytałem we wszelakich mediach które istnieja w polskiej rzeczywistości medialnej- każdy prawdziwy dziennikarz wykąże te ohydne cechy człowieka tak niezrozumiałego w sensie - nie wiadomo po co rządzi- chyba po to by dalej krytykować siebie samego.

26.06.2007 20:16:48
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: