Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] Ostatnia »
A jednak Łyżwiński straci immunitet za seksualne gry
AutorWiadomość
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 3,304

Falk,

Cytat:
Ja bym to tak okreslił - częśc naszych popularnych polityków wtłącza w medialny szum sporo nieprawdy.

właśnie to jest teraz największym złem w naszej polityce :!: prawda miesza się z kłamstwem - w jeden dzień coś jest prawdą, a w następny okazuje się, że jest kłamstwem...
.
...chyba nie będę oryginalny jak powiem, że najwięcej zamieszania w tym wszystkim robi A.Lepper...może takie jeden przykład: przed wstąpieniem do koalicji uważał, że J.Kaczyński dorabia się lewych pieniędzy na jakiś tam spółkach (nie wiem dokładnie o co chodzi więc nie będę podawał konkretów żeby nie zostać posądzonym o kłamstwo), w momencie podpisania porozumienia koalicyjnego Lepper powiedział w wywiadzei (nie raz): to wszystko było nieprawdą i nieporozumieniem - wszystko jest wyjaśnione...
...teraz (ooo wczoraj w TVNie) powiedział, że ta sprawa jest dalej nie wyjaśniona a J.Kaczyński to kłamca i oszust :!: :eek: zapominając przy tym, że ta sprawa została już dawno wyjaśniona przez prokuratorów, którzy dokładnie prześwietlili tą sprawę...
...więc Lepper znowu kłamał :!: :!: :!: albo inaczej: ubarwiał rzeczywistość :eek:

takie ubarwianie rzeczywistości jest niestety jeszcze gorsze od zwykłego, prostego kłamstwa, bo jest znacznie trudniejsze do wykrycia :eek:
i to niestety nie jest jedyny tego typu przykład...

więc teraz stawiam pytanie: dlaczego opozycja, ale również rząd (nikogo nie wykluczam) nie zajmie się walką z tym zjawiskiem tylko skacze sobie do gardeł :?:
dlaczego R.Giertych i A.Lepper jest teraz bardziej wiarygodny dla opozycji, skoro jeszcze pare miesięcy temu tu byli najgorsi wrogowie :?: dlaczego :?:

a co do Łyżwińskiego - mam nadzieję, że ten człowiek szybko dostanie wyrok tak aby pokazać zwykłemu polakowi, że teraz parlamentarzysta staje w równym szeregu ze zwykłym obywatelem :!: - i za to najbardziej cenie obecny rząd :!:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
04.09.2007 19:24:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: