Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
6.05.2008 Graficiarz ujęty??
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0
MyBB  6.05.2008 Graficiarz ujęty??

Cytat:
O tym, jak dokuczliwi potrafią być „graficiarze”, przekonał się niejeden właściciel budynku w sposób dość kosztowny. Jednego z takich wandali złapali wczoraj łańcuccy policjanci.

Pełniąc w niedzielę w nocy służbę patrolową zwrócili uwagę na mężczyznę, który na ich widok raptownie wysiadł z samochodu i zniknął im z oczu. Ponieważ było to już po 3.00 w nocy i w pobliżu sklepu, na którym uszkodzono elewację, zwróciło to uwagę funkcjonariuszy. Wewnątrz samochodu, który pozostał otwarty, policjanci zauważyli farby w spreju, które wyglądały, jakby były niedawno używane. Idąc tym tropem ustalili mężczyznę, który korzystał z tego pojazdu i w poniedziałek rano 23 – letni mieszkaniec Soniny został zatrzymany.

Usłyszał zarzuty uszkodzenia elewacji sklepu w Łańcucie, przy czym wartość poczynionej szkody została oszacowana na 1 000 złotych. Kolejną noc spędził już w rzeszowskim areszcie, a policjanci będą wyjaśniać, czy ma on na swoim koncie więcej tego typu czynów.

Źródło - KPP Łańcut

Kurcze. Chcicałbym, aby to był ten, który tak ciągle smarował elewacje jak popadnie, szpecąc całe miasto swoimi smarami.
Ktoś wie coś więcej? Cool

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
07.05.2008 08:47:39
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6
RE: 6.05.2008 Graficiarz ujęty??

super info!!! Tylko niska kara.... szkejty z wsi sie zjezdzają i to są rezultaty ...

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
07.05.2008 10:02:53
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Falkhor
Administrator
*

Na razie kara dotyczy tego jednego aktu wandalizmu. Nie wiadomo, czy ten sam gość odpowiada za tnc po całym mieście - jeśli to on, to na pewno na tysiączku się nie skończy Animatedwink

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
07.05.2008 14:09:12
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Bake

*

Reputacja: 6

jak to ten palant ktory sie podpisuje Biggrin to policja pewnie znajdzie podobne akty wandalizmu w miescie.... Biggrin

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
07.05.2008 14:39:10
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Joy_ride

*

Reputacja: 1

no ja słyszałem duuużo wcześniej z nieoficjalnego źródła że TNC to robota "ludzi" z SONINY

teraz ładnie grafologa załatwić i jak się wszystko zgodzi to lincz publiczny w pełnym tego słowa znaczeniu!!!

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
07.05.2008 19:32:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

bardzo dobrze niech zapłaci kilkadziesiat tysiecy to sie od uczy tuman jeden jak to ten od tnc to zabuli ohoho

07.05.2008 20:15:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Opera
Falkhor
Administrator
*

Częśc dowodów rzeczowych Animatedwink w postaci fotek z tego co wiem to nawet z naszego Forum była oglądana i kto wie, może nawet ktoś je gdzies wykorzysta przeciw wandalizmowi. Szkoda, że kilku typków - może jedne? - z Soniny robi taką renomę o mieszkańcach tej miejscowości.
Poza tym - a niech płaci i jeszcze to zamaluje Cool Albo machnie wogóle całkiem nowe elewacje Cool
PS. Mój kumpel mówił coś takiego, ze ten TNC to może jest jakiś buntownik albo wojownik o jakieś hasła czy coś. TO ja mu na to - a czemu maluje lokale, domy prywatne a nie np. urząd wojewódzki albo komende policji??

07.05.2008 21:49:24
siss

*

Reputacja: 0

Falkhor napisał(a):
ten TNC to może jest jakiś buntownik albo wojownik o jakieś hasła czy coś. TO ja mu na to - a czemu maluje lokale, domy prywatne a nie np. urząd wojewódzki albo komende policji??

Też mi buntownik, co bazgroł jakiś strzeli gdzie popadnie. I kto ma wiedzieć niby, co to znaczy? Szlaczki to i ja malować umię i się tym nie chwalę Angry

10.05.2008 15:35:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Falkhor
Administrator
*

Siss Biggrin No tak Smile Znane akty buntu albo np. walki z systemem Cool to były jakieś takie wielce wymowne malowidła, często akcja kilku lub kilkunastu osób. A takie TNC nasmarowac to ja wiem, kilka sekund? Dlatego wg mnie to tylko niedorośnięta chęć zwrócenia na siebei uwagi. nic poza tym - czy policja złapała jednak właściwego?

10.05.2008 18:58:38
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

firmy spedycyjne tanie wycieczki firma wiadomości program do pozycjonowania parkiety warszawa