Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza [1] 2 Następna > Ostatnia »
3x15
AutorWiadomość
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 3,541
3x15

Ktos ogladał juz ? Ja jestem po - musze przyznac ze co nie co jest jasne w kilku sprawach - dochodzi nowa niespodzianka mianowicie ktos spotkal osobe ktora miala do czynienia z innym rozbitkiem :> jak zwykle o tym nie wiedza Animatedwink Inni zrobili dziwna akcje i... oraz znowu pojawil sie czarny dymek Biggrin
nie bede zdradzal ogladnijcie Biggrin

06.04.2007 11:28:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Megg
Moderator
*

Reputacja: 2
Portfel: 1,397

Ehh Q, lepiej byś Prisona ściągał..... :/

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
06.04.2007 12:30:47
Qmar
Moderator
*

Megg, sciagnij sobie Drwi mnie PB narazie nei interesuje musze sie uczyc Tongue do matury a jakbym zaczal sciagac to bym zaczal ogladac wtedy to bym tylko przy kompie siedzial Smile

Wracajac do tematu czy ktos ogladal ? - moze Ahab Biggrin

06.04.2007 13:24:07
iwcia
Moderator
*

Reputacja: 3
Portfel: 1,829

Ja jeszcze niestety nie Tongue

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
06.04.2007 13:42:45
Ahab

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 843

Właśnie skończyłem oglądać... no nie ufam Juliet...

Prisona nie widziałem - słyszałem, że fajny serial... ale nie wiem czy pokazują całą prawdę o więzieniu... wiecie co robią w więzieniu z ładnymi chłopcami ? Biggrin

Lost to taka bajka, ale naprawde bardzo sympatyczna. Ostatnio odcinek niestety jakiś taki kiepski :/

Liberate tute me ex inferis
06.04.2007 17:27:12
Qmar
Moderator
*

No Ahab ja tez jej nie ufam Biggrin ale wydaje mi sie ze to specjalnie tak zrobili zeby ludzie jej nei ufali Drwi - ale jednak takie wrazenie zostaje. Za to Lock albo wie co sie swieci albo oni mu powiedzieli lub ze wzgledu na ojca poszedl z nimi - dziwne troche - co sadzicie ?

06.04.2007 17:33:05
Ahab

*

Qmar napisał(a):
Za to Lock albo wie co sie swieci albo oni mu powiedzieli lub ze wzgledu na ojca poszedl z nimi - dziwne troche - co sadzicie ?

Po tym jak dowiedział się kim jest Kate, wyraźnie zmienił jakby podejście do niej - taki zimny i wyrachowany się zrobił... Coś wydaje mi się, że Benjamin nie kłamał mówiąc "my nie jesteśmy złymi ludźmi"... Skoro tak "przekabacili" Locke'a znaczy, że musiały paść mocne argumenty...

06.04.2007 17:46:57
Qmar
Moderator
*

W sumie mozliwe ze dowiadujac sie co nie co nie tylko o Kate ale pewnie o rescie rozbitków stwierdził ze przyłaczy sie do innych.... Biggrin coraz ciekawszy sie ten seial robi Biggrin

06.04.2007 18:06:26
Ahab

*

Qmar, z dotychczasowych wiadomości wynika, że Locke ma czyste sumienie... Powiem więcej - cierpiał za bycie dobrym człowiekiem...

...Tylko czy zabicie tego jednego "innego" za pomocą tego płotu nie zmieni sytucacji ?

Pamiętacie odcinek gdy Hugo był w wariatkowie ? Poznał tam Lenarda, który cały czas powtarzał te magiczne liczby... Hugo dowiedział się w Australii, że Lenard, czy też jego przyjaciel (lub obaj) służł w marynarce i te liczby są przeklęte czy jakoś tak... Zastanawiam się, czy nie będzie to miec powiązania z Locke'm - bo niby też był wojskowym- może w marynarce siedział ?

06.04.2007 18:12:06
Qmar
Moderator
*

mozliwe ale nie sadze zeby lock byl w tej samej jednostce co Ci z liczbami poniewaz o ile pamietam jeden zginal a drugi wyladowal w wariatkowie - jakby tam byl i lock i znal liczby tez byniezyl albo wariat - po za tym nie znal tych liczb chyba.

06.04.2007 18:40:51
iwcia
Moderator
*

Cos o Johnie

Cytat:
Dziś, po upływie 80 dni od katastrofy lotniczej, która okazała się początkiem walki o przeżycie grupy ocalałych pasażerów, okazuje się, że Locke jest niezwykle ważną postacią dla rozwikłania całej historii.

Ale czy najważniejszą? Twórcy "Zagubionych" nie potwierdzają, ani nie zaprzeczają, ale jeden z nich, Damon Lindelof, przyznaje, że na końcu Locke okaże się jedną z kluczowych postaci. Szef produkcji, Carlton Cuse, poszedł jeszcze dalej, mówiąc: – John Locke znajduje się w samym centrum tej historii.

Cytat:
Jeżeli przyjrzeć się historii Locke’a jako całości, jest spójna, zrozumiała i interesująca – mówi aktor. – Ale wśród historii tak wielu postaci może wydawać się zlepkiem bardzo różnych elementów. Fani muszą trochę się wysilić, aby poskładać je w logiczną całość.

Cytat:
Nie mam pojęcia jak bardzo ta postać wpłynie na ostateczny kształt historii – mówi aktor. – Ale… zawsze kiedy on jest w pobliżu dzieje się coś ważnego. Podejrzewam, że nie bez powodu.

Cytat:
- Sądzę, że dają widzowi do zrozumienia, że Locke nie doszedł do ładu ze swoją przeszłością – mówi aktor. – Przeszłości nie można po prostu usunąć ze swojego życia. I być może to właśnie ona odegra najistotniejszą rolę w tej historii.

No no robi sie ciekawie.

Przeczytaj caly artykul -
Klik
Źrodlo - Onet

Zapraszamy
06.04.2007 18:51:03
Ahab

*

Qmar napisał(a):
po za tym nie znal tych liczb chyba.

No racja... ale nie jest powiedziane, że musiał je poznać... Czuję, że tutaj chodzi coś jakby o "Boga" i pojęcie dobra... Eko zginał po tym jak nie powiedział, że nie żałuje, że uratował swojego brata przed kiepskim losem... (nawet zabijając człowieka).

Cytat:
Przeszłości nie można po prostu usunąć ze swojego życia. I być może to właśnie ona odegra najistotniejszą rolę w tej historii.

To może Lock jednak ma coś na sumieniu :/ (chyba, że chodzi o Ojca Lock'a)
A ten super mądry człowiek, który jest jakby guru dla Innych - może to po prostu Locke, tylko o tym nie wie :|

Ps. Twórców Losta to pasowałby porządnie zlać pasem, że robią ten serial tak powoli...

06.04.2007 18:52:48
iwcia
Moderator
*

Ogladnelam ten odcinek Smile
Moze Lock jest jednym z tamtych?

Co do Juliet to hmm od poczatku keidy sie pojawila, jako jedyna wzbudzala moja zaufanie wsrod "tamtych",
Jack jej ufa... ja jednak nie do konca.

Zapraszamy
07.04.2007 11:56:44
Qmar
Moderator
*

Lock nie moze byc jednym z tamtych raczej. Nie zmienia to faktu ze jest im potrzebny a Ben robi wszystko zeby sie do nich przekonał... Biggrin coraz bardziej mis ie to podoba Biggrin

07.04.2007 12:55:45
Ahab

*

Do ziomali co oglądają losta: Czy Wy też zauważyliście, że w odcinku 3x15 w pewnym fragmencie jest cenzura ?
33 minuta 54 sekunda filmu
48785 klatka

Czy mi sie wydaje, ale tam chyba powinno być "you son of a bi**h" i wycięto "you son of a" co jest strasznie dziwne... może dlatego że słowo na "b" wymawia się bardzo podobnie jak plaża ?. Jest to ten fragment gdy Sawyer zwraca się do Hugo...
Czy wy też macie takie wersje serialu ? Nie wiem czy to ktoś tak obciął, czy już producenci zadecydowali o wycięciu tego fragmentu...

11.04.2007 16:08:14
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: