Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30.04-6.05.2007 Bieszczady High-Maj Impact
10.05.2007, 11:47:42

Odkryłam w sobie żyłkę podróżnika na ostatnim wyjeździe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nadal nie orientuję się w terenie [ :hihi: ], ale spodobało mi się chodzenie przed siebie, zdobywanie nowych szczytów i otwarta przestrzeń. Poza tym TA CISZA i SPOKÓJ :letssin: :sweet: Wspaniałe!

Polecam się na następne wyjazdy :letssin: ;D

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
10.05.2007, 14:22:01

Gothka =) napisał(a):TA CISZA i SPOKÓJ :letssin: :sweet: Wspaniałe!

Gothka =) chyba byłaś niezwykle pochłonięta napawaniem się widokami, ciszą i harmonią przyrody, skoro nie słyszałaś jęków, marudzeń, kwęków i pierwotnych odgłosów jakie wydawali nasi współtowarzysze wyprawy XP

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
10.05.2007, 20:07:53

ziomalka, bo tak naprawdę to ja mam wybiórczy słuch :lol-sweat: Skupiłam się na kontemplowaniu ciszy zamiast słuchać marudzenia, które zresztą nawet kobiecie nie przystoi, a co dopiero mężczyźnie... Zresztą, sama wiesz jak trudno wyprowadzić mnie z równowagi pytaniami typu: Daleko jeszcze? A będzie pod górkę? :sweet: [jakby to w Bieszczadach miało być z górki cały czas :O ] Ogólnie to mężczyźni byli dzielni w walce z dzikim zwierzem, kuchnią i ogniem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Profesoq - pozdrawiam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
10.05.2007, 21:01:00

Gothka =) napisał(a):Ogólnie to mężczyźni byli dzielni w walce z dzikim zwierzem, kuchnią i ogniem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

No i w walce z humorzastą i marudną ziomalką, co było wyzwaniem nie lada :lol-sweat:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
10.05.2007, 21:15:57

ziomalka, ale mężczyźni przecież lubią wyzwania :letssin:

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
11.05.2007, 01:10:02

Ale podgorke jeszcze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hihihih :kiss: Juwenalia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hihih Pozdro Dałęm rade Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hihihihihi Pozdro dla grupy zawodowych traperow Faluś Ziomus i Gothuś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji heheh :kiss: Buziaki dla was niech załują ci co ich nie było Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hihihihi

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
11.05.2007, 14:47:51

profesoq, ja też cię lubię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
11.05.2007, 17:47:04

WOW jakie wyznania :letssin:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
13.05.2007, 08:40:52

Hihihhi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Takie wyjazdy zawsze wpływają na rozwinięcie się relacji interpersonalnych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wiadomo - odcięcie od świata. Walka z żywiołami... szczególnie z grawitacją i nagłymi ruchami skośnymi ziemi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:
13.05.2007, 09:26:43

Cytat:Wiadomo - odcięcie od świata. Walka z żywiołami... szczególnie z grawitacją i nagłymi ruchami skośnymi ziemi
A podobno to ja mam skłonność do przesady :sweet: :lmao: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ;D

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
13.05.2007, 12:14:42

Falkhor napisał(a):odcięcie od świata. Walka z żywiołami... szczególnie z grawitacją i nagłymi ruchami skośnymi ziemi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:

Taaaa, coś o tym wiem :lol-sweat: Ale w końcu nie zawsze jest się w stanie utrzymać równowagę i nic człowiek nie poradzi, że nagle wyrastają przed nim przeszkody jak grzyby po deszczu, to jakiś konar, to też kamień, albo nie daj Boże drzewo - i bliskie spotkanie trzeciego stopnia jest niemalże przesądzone :lol-above:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
13.05.2007, 16:22:06

ziomalka, Ty się Ziom nie załamuj i nie tłumacz, tylko szykuj spiwór na kolejny wyjazd Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Może krótszy, bo trzydniowy, ale kto wie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.05.2007, 16:55:39

no no Ziom Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo bedzie Warn Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.05.2007, 18:00:42

Falkhor napisał(a):Ty się Ziom nie załamuj i nie tłumacz, tylko szykuj spiwór na kolejny wyjazd Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Może krótszy, bo trzydniowy, ale kto wie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

JEDEN TWÓJ ZNAK FALK I JESTEM READY STEADY :kiss: =D and GO! =D
PS ja się ani nie załamuje ani nie tłumaczę, tylko stwierdzam, że %%% działa na mnie jak balsam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: