Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
25.08.2007 24-letnia kobieta 'pod wpływem na dachu młyna
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128
25.08.2007 24-letnia kobieta 'pod wpływem na dachu młyna

Cytat:
Policjantom udało się namówić kobietę do bezpiecznego zejścia z dachu młyna. Pojechali tam zaalarmowani przez świadka, który dostrzegł niebezpieczną sytuację.

O ile sobotni wieczór jest dobrą porą na spacer, o tyle miejsce, jakie wybrała mieszkanka powiatu rzeszowskiego, było mocno nietypowe. Był to bowiem dach młyna w Albigowej. Została jednak zauważona i świadek w trosce o jej bezpieczeństwo, zawiadomił Policję. Dyżurny na miejsce wysłał patrol prewencyjny, a w chwilę później jeszcze negocjatora. Funkcjonariusze nawiązywali z nią kontakt, którego desperatka początkowo nie podejmowała. Jednak po niespełna godzinie 24 – letnia kobieta zeszła z dachu. Została przekazana służbie zdrowia, a po zbadaniu stanu zdrowia, opiekę nad nią roztoczyła najbliższa rodzina. Przeprowadzone przez funkcjonariuszy sprawdzenie stanu trzeźwości wykazało, że jeszcze w dwie godziny po zdarzeniu, kobieta miała ponad 1,5 promila alkoholu w wydychanym powietrzu.

Policjanci pouczyli rodzinę kobiety o konieczności zapewnienia jej opieki oraz wskazali instytucje, gdzie będą mogli szukać specjalistycznej pomocy dla niej.

Źródło - KPP Łańcut

Uffff... Rzeszowianka albo była w okolicy na jakiejś imprezie, albo miałą na prawdę jakiś poważny problem. W takim stanie upojenia alkoholowego wyleźć na młyn... i jeszcze nie spaść. To drugie akurat w tym całym zajściu to szczęście chyba...

27.08.2007 10:11:49
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Padlinka

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1
Portfel: 1,431

ladnie ie dzieje w albigowej co rusz jakies zdarzenie . a ze po alkoholu niektorym odbija jest znana rzecza . takich l;udzi trzeba pilnowac .

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
27.08.2007 12:03:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Padlinka, niech się ta kobeita cieszy, że wogóle ktoś ją zauważył... i że jakoś zareagował. Mógł powiedzieć - E, nei znam, to nie moja sprawa... i pójśc sobei dalej, a tamta dziewczyna - kto wie, jakie miała powody? - mogłaby albo skoczyć, albo po prostu spaść...

27.08.2007 12:11:34
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
Portfel: 1,588

Nikt bez powodu nie wchodzi na dach [wyjątkiem są lunatycy podczas pełni :sweet: ], na dodatek pod wpływem alkoholu. Miała szczęście, że ktoś ją zauważył...

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
27.08.2007 13:48:55
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 335

ehehh dobreeeeeeeee Biggrin:DBiggrin mowie wam nie ma jak imprezki na młynie!

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
27.08.2007 15:33:41
Totti

*

Portfel: 276

Chyba ja chłopak zostawił ....tak słyszałem

27.08.2007 22:38:59
Prot

*

Reputacja: 1
Portfel: 457

Totti napisał(a):
Chyba ja chłopak zostawił ....tak słyszałem

też mi powód do samobójstwa.... ale pod wpływem alkoholu to różne rzeczy się robi niestety... Animatedwink

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
27.08.2007 22:53:50
Bake

*

Portfel: 335

nawe jak ja chłopak zostawił - ciekawsze rzeczy mozna robić niż wspinać sie na jakies młyny po wsiach

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
28.08.2007 09:11:43
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 1,588

Każdy człowiek ma prawo do tego żeby się czasem załamać. Jeśli została zraniona to mogła tak zareagować.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
28.08.2007 17:13:47
rudzia

*

Portfel: 2,409

W sumie to nawet o tym nie słyszłam, ale nie ma nawet pojęcia kto to mógł być. To że ją facet zostawił wcale nie jest powodem tego, że włazić na młyn i się chceieć rzucać Tongue
Nie wiem czy u nas się aż tak wiele dzieje, ale jak coś złego to chyba zawsze u nas Tongue W końcu to jest jeden z czeterach końców świata Animatedwink

Bake, w młynie narazie nie ma żanych imprez chyba, że masz na mysli te które odbywają się pod sklepem :lol-sweat: Tam to zawsze się zbiera cała 'elita' z tamtej części wsi :lol-sweat:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
02.09.2007 09:29:53
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: