Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (12):« Pierwsza [1] 2 3 4 5 Następna > Ostatnia »
19.02.2007 Dzien Singla
AutorWiadomość
michas
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0
19.02.2007 Dzien Singla

tak wiec ferie wypadaja o ile dobrze jestem poinformowany to gdziies około 12 lutego termin który był wczesniej ustalony to 15 lutego,godzina i miejsce trzeba ustalic w wiekszym gronie,15 lutego wypada w czwartek,
tak wiec reasumując
15 lutego o jeszcze nie znanej godzinie i miejscu organizowany jest dzien singla wziasc moze w nim każdy nie tylko singiel,każdy bedzie mile widziany,
tak wiec chetne osoby prosze sie wpisywac i propononowac miejsce i dokładny czas,w pożniejszym terminie po wysłuchaniu wszystkich propozycji co do miejsca i czasu zapadnie ostateczna decyzja,narazie propozycje,
a i jeszcze jedno jesli ktos bedzie miał jakis pomysł jak ciekawiej spedzic ten dzien bo w planach jest chyba spotkanie sie w jakiejs knajpie na piwku i pizzy,tak wic jesli bedzie ktos miał inny plan niz piwo i pizza prosze pisac,
kazdy pomysł zostanie rozpatrzony

29.01.2007 11:54:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6

michas napisał(a):
wpisywac i propononowac miejsce i dokładny czas,w pożniejszym terminie po wysłuchaniu wszystkich propozycji co do miejsca i czasu zapadnie ostateczna decyzja,narazie propozycje

15 luty,godziny popoludniowe, U Sołtysa? Tongue bo sprawdzona pizza i fajna atmosfera Tongue
Chyba, ze ktoś z Was ma ochote nie na piwko i pizze ale .... na innego rodzaju rozrywki Tongue
Nie wiem jak Michas, ale ja jestem otwarta na propozycje Animatedwink

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
29.01.2007 14:02:20
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Ja iż singlem nie jestem, też się chętnie pisze, ale dodam, że nie wiem do końca co będę wtedy robił. A ponadto do charakteru całej imprezy - hmmm... trzeba zaznaczyć, ze to dzień singla i nawet jesli ktoś przyjdzie w parze, to powinien usanować nerwy singli i np. nie okazywac ostentacyjnie swojego stanu związku Smile Smile Smile

Ferie to ferie, młodzi będą mieć czas, a co do miejsca - to epwnie U Sołtysa, bo jest tam dośc obszernie i wygodnie Smile Ale nie jest wykluczone, ze możemy spędzić się gdzieś indziej Biggrin

29.01.2007 19:41:23
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Zuziaaa

*

czy ja tez moge ? Smile singlem nie jestem, chociaz jak przyjde to nie "sparowana" Smile wiec nie bedzie problemu Smile mam nadzieje ze bede mogla Smile [czytaj - ze bedzie to w odpowiednich godzinach Biggrin ]

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
29.01.2007 19:45:32
michas
Moderator
*

jak juz wspominałem wczesniej kazdy bedzie miło widziany a co do czasu to prosze podawac komu jaka godzina pasuje pozniej sie jakas kompromisowa godzine ustali która bedzie pasowac wszystkim lub znacznej wiekszosci,a co do propozycji innych niż piwo i pizza to prosze pisac jesli ktos bedzie miał jakis pomysł moze akurak bedzie jakis pomysł lepszy niż pizza Smile

29.01.2007 20:35:17
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Pisać pisać, zgłaszać się do Michasia Smile I organizujmy zlot singli Yeaaaaah Animatedwink Chętni - dawać znać Tongue

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
29.01.2007 22:45:47
michas
Moderator
*

to wtakim układzie ja zaproponuje jakiś czaspowiedzmy że o 17.00,to jest tylko taka luzna propozycja,z racji tego ze ze są to ferie godzina moze byc rózna,ale powiedzmy,że od 12.00 w dół,tak wiec 17.00 to tylkoluzna [propozycja prosze sie tym nie sugerować,telraz tylko sie w co do tej godziny ustosunkujcie,tak aby wybrac jak najlepszą pore zeby jak najwiecej forumowiczów przybyło,jak narazie jest nas czwórka,ale do 15 lutego jest jeszcze troche czasu wiec mysle ze jeszcze ktos sie znajdzie, Smile

29.01.2007 23:55:59
Falkhor
Administrator
*

17... całkiem OK Smile No ale póki co, jest jeszcze czas, wiec czekamy na zgloszenia, hehe Tongue

30.01.2007 08:51:32
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
profesoq

*

Grupa: kolor szary

jak zdam wszystko to bede

30.01.2007 17:12:14
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

profesoq napisał(a):
jak zdam wszystko to bede

U mnie podobnie - ale wszystko jednak wskazuje na to, że mnie nie będzie .... na 100% jeszcze nie wiem, zobaczymy ...

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
31.01.2007 12:23:57
terelka
Moderator
*

I tak samo ja Sad Jesli zdam egzamin to bede napewno Smile A jak nie to 16 mam poprawke :/

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

31.01.2007 12:53:55
Falkhor
Administrator
*

Echhhhhhhhhh...

Proponuję, aby każdy kto z jakichs przyczyn NIE MOŻE być danego dnia... i zaraz pisze, że ma to i tamto - niech pisze dzień, w którym wie, ze ma luz Biggrin To się najwyżej trochę przesunie wtedy Biggrin Smile

31.01.2007 16:38:55
Cerberion

*

dzien singla? nie przerablo was cos? walentynki to taka mega komercha, wiecie pocztowki, kwiatuszki itd.

jak ktos prawdziwie kocha, to nie trzeba mu daty 14tego lutego, tylko wezmie rower i pojedie do swojej pieknej pani i powie jej prosto w oczka ze ja kocha, uwielbia, chce z nia byc na dobre i na zle itd.

nie przepadam za walentynkami, bo ludzie daja sobie rozne rzeczy a i tak nic nie mysla. A tu chodzi glownie o myslenie i o serce. Reszta to tylko pozerka.

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
31.01.2007 16:57:18
michas
Moderator
*

no cos widze ze zainteresowanie jak narazie nie za duze Smile ale jest jeszcze troche czasu Smile mam nadzieje że jesdzcze jacys chetni w koncu sie znajda Smile a co do nauki to nie można ciagle sie uczyć Smile mozna sobie zawsze pare godzin przerwy zrobic Smile wyjsc gdzies pospacerowac wypic piwko itd itp Smile nabrac checia do dalsszej nauki Smile potem wrócić i z zapałem siasc do ksiazek Smile i sie na blache wyuczyć Smile i zdac na 5+ Smile Biggrin

01.02.2007 23:48:21
iwcia
Moderator
*

Reputacja: 3

Powiem tak, pomysl takiego spotkania jest całkiem oki Smile zawsze to okazja dla samotnych osob na poznanie innych ludzi a w tym moze nawet kogos kto z czasem okaze sie coraz to blizszy Smile

Falkhor napisał(a):
trzeba zaznaczyć, ze to dzień singla i nawet jesli ktoś przyjdzie w parze, to powinien usanować nerwy singli i np. nie okazywac ostentacyjnie swojego stanu związku Smile Smile Smile

Nie popieram pomyslu ze jezeli ktos przyjdzie z kims to nie okazywaz stanu zwiazku hehe, dla mnie to troche smieszne udawanie ze sie z kims nie jest, albo ze ten ktos jest zwyklym znajomym czy znajoma. Jezeli takie sa reguly to na taki zlot singli powinni zjawic sie faktycznie sami single.

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
02.02.2007 20:51:58
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

Rapidshare Premium Account Last Minute All Inclusive Filmy expekt kołowrotki