Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
19.02.2007 Dzien Singla
15.02.2007, 19:12:36

Wiecej info o sobie Prot, ziomalka jest spragniona .,.. informacji o Tobie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
15.02.2007, 19:15:57

Prot zachecamy do czestego zagladania fajny klimat tu jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
I co ze spotkaniem niech kos zliczy ile osobw bedzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
(bo sie zapowiedzialo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
15.02.2007, 20:14:07

Będzie hardcore Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W sensie mam nadzieję, ze się jakoś pomeiścimy, ale spokojnie, loże w semaforze są całkiem pojemne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
15.02.2007, 20:35:38

łądnie sie tu klimacik robi , napiecie flirtu siega zenitu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
hehe im wiecej ludzi tym weselej

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
15.02.2007, 20:46:46

Padlinka, ja tam nigdy nie stawiam na ilość Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mam nadzieję, ze przede wszystkim fajnei spędzimy sobie czas, pogadamy o tym i owym noooo i ja wiem... jako Admin powinienem przynieśc jakąs ksiązke skarg, wniosków i zażaleń Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
15.02.2007, 23:18:58

1.Qmar
2.Zuziaa
3.Okimaxim
4.Falkhor
5.Padlinka
6.Ziomalka
7.Tomi
8.Kamil

i to chyba wszyscy jak narazie cos sie wpisali a jesli pomyliłem kogos to sorki
a z ta pomyłka co do daty to przyznam sie bez bicia że ja sie pomyliłem jakis rozkojarzony wtedy bardzo byłem,lista ciagle jest otwarta wpisywac sie prosze
15.02.2007, 23:29:35

przedewszytkim dodaj siebie Michasiu , ja Leviego zwerbuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
16.02.2007, 00:19:24

michas napisał(a):1.Qmar
2.Zuziaa
3.Okimaxim
4.Falkhor
5.Padlinka
6.Ziomalka
7.Tomi
8.Kamil

i to chyba wszyscy jak narazie cos sie wpisali a jesli pomyliłem kogos to sorki
a z ta pomyłka co do daty to przyznam sie bez bicia że ja sie pomyliłem jakis rozkojarzony wtedy bardzo byłem,lista ciagle jest otwarta wpisywac sie prosze

a no zapomnaiłem o sobie to przez ten ból gówy,nie do zniesienia jest,
9.Michas
10.Levi
16.02.2007, 00:37:03

michas nie przychodz bo Ci łebek ukrece za to "u" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i nie mysl ze Cie nie poznam bo tych co nie rozpoznam też łebek ukręce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i będzie po sprawie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Leviego nie trzeba werbowac jak sie dowie ze piwo bedzie to na pewno sie zjawi

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.02.2007, 00:57:57

Qmar, sory ze pytam ale co Ty taki wrazliwy na tym punkcie??a teraz to chyba bede musial wziasc ochrone,albo sie uzbroic w jakis sposób, Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale wpierw zanim mi mój łebek ukrecisz daj mi wypic sobie jedno chociaz piwko,a najlepiej 3,wtedy bede gotów do odejscia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.02.2007, 01:32:02

Poniedziałek, moze być OK. Myśle że powinniśmy dać rade z Kamilem wpaść. Tylko one problem... Gdzie jest Sema 4 bo chyba tam jest planowany zlot. Kurcze aż głupio w tym wieku nie znać lokali tu gdzie sie mieszka hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Spodziewaj się zawsze najgorszego to się nigdy nie rozczarujesz
16.02.2007, 09:36:55

Tomi napisał(a):Gdzie jest Sema 4

koło rynku, na miejscu starego .....yyyyy faraona chyba, aczkolwiek moge sie mylic, w koncu po lokalach nie chadzam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
16.02.2007, 10:18:43

michas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo to wazne juz tlumaczylem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i nie dam Ci nic wypic ochrona Ci nie pomoze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w plecaku mam zawsze duzo broni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Tomi i Kamil macie byc obowiazkowo im wiecej ludzi tym lepsza smiechawa zwlaszcza ze michas i tak odpada przed wejsciem do sema4 (^^,)

16.02.2007, 13:13:49

Zuziaaa napisał(a):
Tomi napisał(a):Gdzie jest Sema 4

koło rynku, na miejscu starego .....yyyyy faraona chyba, aczkolwiek moge sie mylic, w koncu po lokalach nie chadzam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Achaa... no to jeśli tam gdzie był Faraon to wiem gdzie, w Faraonie dopuki był też nigdy nie zawitałem. A no i po lokalach też nie chadzam, jedynie jeśli już to baaardzo rzadko Antico MIlenium Austeria.

Czyli w sumie to bedzie dzień singla czy ot tak poprostu? Zresztą, nieważne. Pasowało by gdzies iść na tych feriach w końcu
16.02.2007, 18:22:18

Tomi napisał(a):Czyli w sumie to bedzie dzień singla czy ot tak poprostu?

To będzie dzień zdesperowanych samotników i szczęsliwych ziomów w związkach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A tak na poważnie - podooobno jest to jak sam tytuł topicu mówi, świetowanie dnia singla, no cóż - ładnie brzmi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale spotkanie jak najbardziej toowarzyskie i żadne tam zwykłe - z najfajniejszą załogą forumową - NFM Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: