Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
19.02.2007 Dzien Singla
13.02.2007, 22:14:39

coo do tego przełożenai to ja nie wiiem niech sie reszta wypowie czy im to bedzie pasowac,dla mnie data praktycznie i godzina roli nie gra,tak wiec chetni niech zabiorea głos w tej sprawie w razie ewentualnej zmiany daty lub godziny
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
14.02.2007, 01:07:21

NO wieć Kamilu... mówiłem że napisze haha ogólnie mówiąc.... nie mamy kasy żeby zakozaczyć i przyjść a o "suchym pysku" chyba nie ma co siedzieć. Raczej więc się nie pojawimy, ja bym naprawde chciał bo nuda straszna na tych feriach i tyłka z przed kompa nie ruszam (przesada) i przydało by się urozmaicenie, ale no cóż Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Spodziewaj się zawsze najgorszego to się nigdy nie rozczarujesz
14.02.2007, 08:45:52

Tomi, Bez przesady, kuźwa! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To ma być spotkanie przede wszystkim, a nie ochlejparty. Siedzenie o suchym pysku? A co w tym złgo? Po prostu fajna okazja wyszłą, aby się spotkac, więc super będzie, jak ktoś przyjdzie chociaż na 20 minut. O to w tym chodzi.

Hmmmm... skoro wyszłyt akie a nie inne komplikacje - to cieszmy się, ze mamy ferie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Hmmmm... może.... tak po prostu... poniedziałek? Tylko żeby juz tak na stówę... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
14.02.2007, 09:48:21

jeli tak to może byc i poniedziałek ,jesli bedzie wiadoomo ze jest to lepsza data i bedzie pasowac Wam to niech bedzie poniedzialek ,prosze potwierdzac czy pasuje ta data Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.02.2007, 11:23:49

No no... ja nie licze żeby "zalać pałe" tylko kurcze wlaśnie Wy będziecie napewno coś (cokolwiek by to nie było) komsumować a ja z Kamilem... to tak właśnie troche do kitu, ale chcielibyśmy wpaść i tylko to nas trzyma, a jak narazie jak to Kamil mówi... mój i jego portwel jest pusty jak afrykański beben Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Aż wstyd sie na mieście pokazać
14.02.2007, 13:52:00

Tomi, Heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji spoko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie bój żaby, serio mówię. Może do poneidziałku uskładacie ze 2 zeta, to akurat będzie na dwa kubki herbaty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdro Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.02.2007, 14:25:50

hehe wstyd to krasc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tomi w poniedzialek wszyscy beda mogli wiec luzik idziemy w poniedzialek - o ktrorej ?

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.02.2007, 20:33:41

No, zarypiście... jak ja czasem podam termin, to normalnie szok, jaki fajny, co nie? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Hmmmmmm... 15:00?
14.02.2007, 20:44:57

ooooooo poniedziałek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji po 100dniówce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no to ja sie pisze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

14.02.2007, 20:51:30

no to co ludziska przekałdamy na poniedziałek??? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.02.2007, 22:08:12

bu ! ja pewnie odpadam ewentualnie ze sie spoznie

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
14.02.2007, 22:35:00

Ty czemu znowu ? bu!(raczku)

14.02.2007, 23:06:45

<myśli> i <myśli> i hmm. Jeśli będzie choć na browarka to wpadniemy pewnie ale nigdy nic nie jest na 100% a z moim pesymistycznym myśleniem to wszystko sie może zepsuć, ale trzeba być frajerem i wierzyć, że będzie OK! Tylko godzina... 15 ehh może troszke później, tak 17,18 myśle że w sam raz (to tylko moja sugestia i nie należy sie nia kierować heheh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )
14.02.2007, 23:14:58

a ja mam wizyte u lekarza i szcezrze mowiac nie wiem czy wyrobie , ale mysle ze sie spoznie ale dam rade Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Tomi khe khe <- zatraziłam cie optymizmem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
dasz rade wpasc

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
15.02.2007, 00:17:44

uwaga uwaga uwaga

ludziki a wiec przekładamy w takim razie nasz zlocik ,bo istnieje prawdopodobienstwo że jutro sporo osób nie bedzie mogło byc,a w poniedziałek jest termin który powinien wiekszosci odpowiadać

poniedziałek 20.02.2007 godzina 16.00 klub Sema 4

obecnosc obowiązkowa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

co do godziny to jeszcze w razie czego jak by co kumu nie odpowiadało to mozna ewentualnie zmienic
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy