Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (12): « Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 5 6 Następna > Ostatnia »
19.02.2007 Dzien Singla
Autor Wiadomość
okimaxim

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
nfm: 2,325

nie chodzi o to żeby udawać że sienie jest z tym kimś ale sądze że chodzi o to żeby nie całować sie jakoś za bardzo i nie pokazywać na siłe że "my jesteśmy razem a wy samotni hahaha". Można dać sobie buziaczka delikatnego, trzymać sie za ręce cz delikatnie przytulić ale nie robić to nachalnie i ciągle żeby innym nie było przykro...

02.02.2007 20:27:35
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Tomi

*

Reputacja: 0
nfm: 129

Nie mam prawa sie na ten temat wypowiadac kto ma być a kto nie ale co do kilku wypowiedzi wcześniejszych to ... jeśli to dzień singla to singla... czyli nie ma osób które "mają" kogoś, no niewiem ale takie jest moje zdanie, zresztą mniejsza z tym. Ja sie zastanawiam czy się wybrać... tylko... jak tak patrze to troche pewnie wiekiem niepasował bym do Waszego grona Smile Co do godziny to hmm noo w sumie ferie, wiec godzina bez znaczenia, ale 17 to mysle ze w sam raz. Co do miejsca too u Sołtysa mnie nigdy nie było, myślałem o Milenium, ale jak kto woli. Jeszcze pomyśle do 15 moge umrzeć, pogadam może z kumplem i razem wpadlibyśmy, ostateczna odpowiedz dam za jakiś czas...

03.02.2007 00:17:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,957

Tomi, Co ja co, ale podczas jakichkolwiek zlotów NFM jakoś nikt nie sprawdzał wieku Tongue Smile I nie było z tego tytułu aluzji. nawet na meczu w siate NFM przedział wiekowy tez był spory, i jakos nic nikomu się nie stało Tongue Smile

Co do skłądu na dzień singla - hmmm... jak piasłemw cześniej, no gdyby tak wszyscy single chcieli tylko i wyłacznie singli, to pewnie, trzeba się dostosować, ale jak wspomniałem wcześniej - jak idzie nie-singiel, to ma się dostosować do atmosfery, zę tak powiem Tongue Smile

Godzina - 17.00
Lokal - U Sołtysa (wydaje mi się jednak wygodniejszy niż Millenium, ale zoabczymy, co na to single Smile
pozdro

03.02.2007 07:15:37
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
okimaxim

*

Tomi wiesz do tej pory ja byłam najmłodsza na takich zlotach i jakoś nie narzekałam bo sie naprawde świetnie bawiłam i każdy mnie na równi traktował, także nie ma co sie wiekiem przejmować Smile ważne żeby sie dobrze bawić i miło spędzić czas Smile i właśnie po to sie organizuje takie zloty Smile
co do lokalu... ja bym chyba też wolała Sołtysa Smile jakoś tam mi przyjemniej niż w Millenium Smile

03.02.2007 18:18:19
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 3
nfm: 1,745

Tomi zgadzam sie z Toba, co do tego ze jezeli to ma byc zlot tzw "singli" to sami single powinni sie spotkac.
Kiedys mozna zorganizowac zlot wszytskich bez wyjatku czy single czy w parach. A jezeli ludzie w zwiazkach macie ochote isc na pizze z singlami, to mozna zmienic nazwe na spotkanie walentynkowe albo towarzyskie Smile i kazdy bedzie mogl zawitac i nikt nie bedzie sie glupio czul Smile

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
03.02.2007 19:08:41
terelka
Moderator
*

nfm: 3,482

Zreszta jak do tej pory ujawniło się tylko pare singli Tongue wiec myslę, że lepszym rozwiązaniem byłoby zorganizowanie normalnego zlotu NFM Animatedwink czyli jak zawsze pizza i duża ilośc piwka Biggrin

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

03.02.2007 19:26:43
Falkhor
Administrator
*

terelka, Hihi Smile Dlatego wg mnie to jednak może nazywać się dzień singla, pod warunkiem, że osoby z parą (czy to na zlocie, czy niekoniecznie) będą miec kogoś, to jednak prym wiodą... singlowicze Smile i to ejst ICH wieczór. ja potrafię to zaakaceptowac i na pewno nie będe robił nic, co byłoby neizgodne z dniem singla Smile Ale jak pwoeidziałm, niech sami zadecydują.

pooozdro Biggrin

03.02.2007 20:06:49
michas
Moderator
*

nfm: 776

tak wiec kwestai wieku wogóle nie gra roli,bo co do tego wszystkiego ma wiek,dzien singla to tylko nazwa nie ma tu zadnej reuły że tutaj moga przyjsc tylko single , mona potraktowac dzien singla jako zlot NFM bo nie ma tu żeadej reguły ani zadnego regulaminu co do tego swieta,przeciez nie chodzi tu o to żeby ludzi sie w tym dniu poznawali i w pary łaczyli,po prostu może to byc zwykłe spotkanie zwykły zlot pod nazwa dzien singla podczas to którego np.wypije sie zdrowie wszystkich singi i to bedzie nawiazanie takie do tego swieta,a jak juz wczesniej pisałem nie chodzi o nic tylko zeby sie spotkac poznac nowych ludzi posiedziec chwile posmiac sie porozmawiac i generalnie dobrze sie bawic,tak wiec dzien singla to tylko nazwa i prosze sobie jej do serca nie brac głeboko i że jak dzien singla to tylko impreza dla zamknietych,a zeby nie było niedomówien może to byc zlot na który moga przyjsc wszyscy bez wzgledu na wiek,płeć i rase Smile

03.02.2007 23:04:24
Tomi

*

HMMM co ja myśle to fakt.... jesli to zlot singli to pasowało by żeby byli sami single, tzn nie mam nic przeciwko żeby inni przyszli (ja tu nie mam prawa głosu Smile ) pisze tylko co myśle... NO i chiałem jeszcze zakomunikować Smile że prawdopodobnie na 99% (nigdy nic nie jest na 100) przyjdę z kolegą, o ile będzie za co "poimprezować". Co do lokalu to nie zwracajcie uwagi że napisałem Milenium, niewiem jak jest u Sołtysa i nie mam czego porównywac gdzie lepiej. Tam gdzie Wy ustalicie tam sie zobaczymy

03.02.2007 23:15:31
michas
Moderator
*

znaczy sie dzien singla to tylko jest nazwy ,nie jest nigdzie powiedziane ze maja byc tylko single i tyle,kazdy jest mile widziany,

Tomi napisał(a):
eciwko żeby inni przyszli (ja tu nie mam prawa głosu ) pisze tylko co myśle..

tutaj kazdy pisze to co mysli,i kazda głos jest traktowany w ten sam sposób,nei wiem czy tak moge pisac bo to chyba nalezy do innych osób adimów lub modów, a tak wogóle to chyba terelka, ma dobry pomysł

terelka napisał(a):
zorganizowanie normalnego zlotu NFM

znikły by wtedy wszystkie niescisłosci ,a podczas zlotu mozna by np.wypic zdrowie wszystkich singli Smile co wy na to ?? Smile wtedy by kazdy mógł przyjsc bez żadnych skrupółów Smile

03.02.2007 23:26:07
Tomi

*

Zdrowia raczej nie wypijajcie, bo to nie ma za co Smile no chyba ze ktoś jest z tego zadowolony a tacy jak widze są Smile... wiecie co... nie przyczepiajmy się do tego czy to ma byc zlot singli czy normalne spotkanie, poprostu sie zobaczymy i ma byś dobra zabawa ... wszyscy się mają dobrze bawić, a może po tym zlocie ktoś z kims sie zapozna bliżej, kto wie Smile

03.02.2007 23:49:41
michas
Moderator
*

Tomi napisał(a):
ie przyczepiajmy się do tego czy to ma byc zlot singli czy normalne spotkanie, poprostu sie zobaczymy i ma byś dobra zabawa ... wszyscy się mają dobrze bawić, a może po tym zlocie ktoś z kims sie zapozna bliżej, kto wie

własnie o to chodzi zeby sie dobrze pobawić i spedzic miło czas Smile

04.02.2007 00:02:26
Falkhor
Administrator
*

Nio Smile Czyli widze, że imprezka idzie w stronę zlotu NFM z ukierunkowaniem na dodatkowy toast za singli Smile A potem przecież single mogą wznieść toasty za pary Biggrin

Tomi,

Cytat:
ja tu nie mam prawa głosu

no aż mi się przykro zrobiło Sad :564:

na razie pewne jest chyba hmmm... jakieś 4-5 osób. Więc zoabczymy, ile jeszcze Smile i wtedy zadecydujemy o lokalu Biggrin A jak bedzie cieplo,z robimy ognisko Biggrin Biggrin Biggrin /joooke/ Biggrin

04.02.2007 10:37:24
okimaxim

*

oooooooo ognisko ognisko!!!!!!!!!!!! u mnie Biggrin ^^ hihihi na środku lodu na stawku Biggrin zróbmy zróbmy proszeeeeeeeeee! Biggrin:Biggrin:DBiggrin

a tak poważnie ja bym przyszła na ten zlocik ale pewnie jak zwykle mnie nie puszczą rodzice ;( no cóż mówi sie trudno Sad

04.02.2007 13:26:59
michas
Moderator
*

okimaxim, to rodzicom jakaś dobra bajerę póść i na pewno Cie puszczą,a jesli nie to powiedz prawde że sie idziesz spotkać ze znajomymi albo coś w tym stylku Smile i na pewno Cie puszczą Smile

04.02.2007 22:37:28
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *