Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
19.02.2007 Dzien Singla
19.02.2007, 21:42:15

nom było fajnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zapomniałam zabrać czapki i pieczarek od Falka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale było naprawde ok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
19.02.2007, 21:55:15

szkoda ze nei bylo jeszcze paru osob bylo swietnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji siedzielismy 3 godziny ^^

Znajdź wszystkie posty użytkownika
19.02.2007, 21:56:47

Niom Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Fajowo było. jak dobrze liczyłem poszło.... 6 albo 7 browarków i dwa zestawy frytek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Plus ostra partia w pokerka... no no no Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zaraz cos postaram się przesiać z fotek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale zlocik był fajny... bo to dodatkowe piwko... co miałm że tk pwoiem schowane, to była dla osób, które przyjdą... m.in. Tomiego i Kamila... no ale cóż... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Pozostaje wierzyć, ze przybęda nastepnym razem. Ubaw był spory Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.02.2007, 22:21:08

No to som fotki. niniejszym też przenosze topic do działu ALBUM i do NFM Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.02.2007, 22:59:47

no myslałem ze gorzej wyjde na tych zdjeciach,nie jest zle,co do zlotu panowała miła i przyjazdna atmosfera,fajnie było ,nie wszyscy sie stawili ale coż maja czego załowac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.02.2007, 23:04:32

kurde Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Falk jak zwykle wybral foty na ktorych najgorzej wyszedlemwidzialem ladniejsze ^^

19.02.2007, 23:12:28

ja żałuje myślałam, że wpadne na chwileczke, ale siła wyższa :567: ... zdjęcia ciekawe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
19.02.2007, 23:22:50

no nic SunShine na pewno będzie jeszcze nie jedna okazja żeby sie razem spotkać i pobawić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji miło było Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i jeszcze na pewno będzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

19.02.2007, 23:24:40

Ci co nie byli nie martwcie sie najwyzej zoorganizuje sie cos in next week Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

19.02.2007, 23:33:26

ale proponowałabym jeszcze na feriach bo potem powyjeżdżają gdzieś uczyć sie i o połowe mniej beje ludzi

20.02.2007, 00:14:31

A ja dzis gadalem z Tomi'm okazalo sie ze stary kumpel z gima ^^ no i wypas moze jak Tomi i Kamil beda mieli kasiore to zoorganizuja cos w piatek/sobote i sie pojdzie jeszcze raz tylko zalozmy nowy temat i oby szybko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

20.02.2007, 01:04:58

Mi osobiscie spotanie bardzo sie podobało - juz dawno sie az tak nie usmiałam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Więc teraz pare czarnych komentarzy co do świeżego mięcha - znaczy sie nowo poznanych ludzi chciałam powiedzieć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Qmar - okazał się bardziej sympatyczny niż mi się wydawało Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Padlinka - bardzo fajna i przemiła dziewczyna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Michas - no cóż - tajemniczy, spokoojny facet, ale my go rozszyfrujemy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jeśli nasze kolejne spotkania - o ile mnie zaprosicie, będa tak zabawne i uroocze jak to dzisiejsze, ja się piszę - może i specjalnie dla Was zjadę z Krakowa już w ten weekend ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
No i obicecuje ze przy kolejnym spotakniu pokuszę się już o jakiś napój wyskokowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-02-20, 00:32 ]
Szkoda tylko, że nie było nas więcej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ale to się nadrobi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Kiedyśa tam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - levi' szkoda, że Cie nie było Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
20.02.2007, 09:45:06

Hehehehe... No to fajnie, że jak już się kończy jedno spotkanie, to może byc juz kolejne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja z tego miejsca od razu mówię, ze jak dla mnie w grę wchodzi TYLKO PIĄTEK. Cały weekend mam zajęty szkołą, więc nie dam rady nic zdziałać, noooo ale przecież nie musicie mnie zapraszać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jakby co, to oponuję już za PIĄTKIEM Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ziomalka, Też uważam, że było po rpostu zarypiście i też się sporo pośmiałem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zwłaszcza oglądając fotki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No i robiąc fotki hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Co prawda OKM z tego wszystkiego zapomniała pieczarek i czapeczki ale jakoś się to wyprostowało Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Echhhh... Nawet nie zauważyłem, jak zleciało... coś ponad 3 godziny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.02.2007, 10:38:24

mi też tak szybko mineło...
kurcze była 17 za kilka minutek 18 i ja już musiałam biegusiem na busa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji aż pieczarek i czapki zapomniałam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale TAAAAAAAAAAAKA IMPREZKA Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja chce jeszcze raz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ^^

20.02.2007, 11:45:42

Jeśłi zjade z Krk to również oscyluje za piątkiem - weekend upłynie jak każdy pod znakiem anatomii Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: