Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
19.02.2007 Dzien Singla
16.02.2007, 18:40:46

Qmar, No wiesz. W ostateczności i Herkules pupa, gdy bandytów kupa, to moze i Tobie ktoś ukręci łebek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Tomi, W sumei na początku miał to być dzień singla, ale jakoś z czasem przeistoczył się w zlot, na którym w sposób wyjątkowo singli uczcimy jakimś toastem, ale tak to jednak dobre, wesołe spotkanie ma być Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
OBY Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
16.02.2007, 19:32:09

Falkhor zapraszam jak sie czujesz na silach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Dzin singla czy nie obojetne mamy sie spotkac i juz

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
16.02.2007, 22:12:13

no Qmar nie wystraszaj nam chłopaka , ja go obronie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

bedzie dobrze , forumowicze-studniówkowicze pewnie jeszcze kacora beda leczyc ^^

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
16.02.2007, 22:44:43

no ja jutro bede leczyc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji chyba ze dobrze mi dzis szlo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to nie bedzie tak zle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
18.02.2007, 21:07:21

Strzeżcie się, strzeżcie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - na chwilkę wpadnę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Chyba, że w ostatniej chwili zmienię zdanie i zaczną mną targać wyrzuty sumienia, że się nie ucze tylko obijam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
18.02.2007, 21:23:02

Noo to mnie i Kamila raczej napewno nie będzie z braku kasy. Ziomalka jak widzisz, innym razem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji . Myśle że jeszcze nieraz będzie okazja sie z Wami spotkać. Trzymajcie sie cieplutko, udanej zabawy[/b]
18.02.2007, 21:55:56

Tomi przyjdz musisz cos pic zeby z nami posiedziec ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

18.02.2007, 22:17:52

popieram Qmara , eee ewentaulnie oficjalnie
zapraszam was panowie na .. herbate ^^
[kobietom ise nie odmawia]

18.02.2007, 23:27:40

Padlinka to Ty nie jestes chlopczykiem ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji (joke)
Tomi zaprawszamy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
z Kamilem macie byc co to jest ze nie ma kasy cos sie wymysli najwyzej na znak wspolnoty tez nic sobie nei zakupie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
(nikogo ni bede bic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
zartowalem tylko i nikogo nei strasze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )

18.02.2007, 23:58:57

przypominam że jutro o 16 w sema 4 jak by któs zapomniał,Tomi co do finansów to ja tez za dobrze nie stoje,moze na 1 piwo uzbieram najwyzej sie podzielimy lub solidarnie nik nie bedzie pił i tyle,ale jakos damy rade wiec przychodzcie,przeciez nie spotykamy sie po to by pic piwsko,tylko po to zeby sie spotkac i miło czas spedzic,aha jeszcze jedna sprawa jak my sie rozpoznamy bo przynajmniej ja nikogo z Was nie znam osobiscie przynajmniej tam mi sie zdaje ,zreszta kto tam wie kto siedzi po drógiej stronie,
19.02.2007, 00:02:59

michas ja mam dlugie wlosy ciemny blond wiec napewno mnie rozpoznasz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji reszta niew iem znam tylko Falka Padlinke Leviego ofkoz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i okima Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tak na zwyca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

19.02.2007, 08:15:21

michas, Damy radę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dzisiaj, godzina 16.00... jak się rozpoznamy? A bo ja wiem... spontanicznie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie sądze, aby były tam tłumy ludzi, ale pierwsza osoba musi zająć dobre miejsca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zalecam kanapy w głębi lokalu, są więsze i hmmm... bardziej ustronne niż te zaraz przy wejściu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
19.02.2007, 16:30:38

wpadlbym kurcze ale za puzno sie dowiedzialem .... mam juz inne plany a szkoda.

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
19.02.2007, 21:04:12

Kurcze zapomniałęm napisać żebyśćie aparat wzięli, przynajmniej żeby zobaczyć na monitorze jak było ;/
19.02.2007, 21:17:19

nie boj zaby Tomi Falk o wszytskim pamieta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mielismy niezły ubaw przy robieniu fotek

spotkanie sie udało ^^ jak najbardziej , Tylko brakowalo reszty

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy