Odpowiedz  Napisz temat 
17.05.2008 Rajd Rowerowy 'Garncarskim Szlakiem' i 'Doliną Wisłoka'
Autor Wiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 16,041
Cool  17.05.2008 Rajd Rowerowy 'Garncarskim Szlakiem' i 'Doliną Wisłoka'

Cytat:
Majówek czas nadchodzi. Wcale nie trzeba zabierać roweru samochodem gdzieś daleko, aby pojeździć w ciekawych miejscach. 17 maja 2008 zapraszamy na rajd Garncarskim Szlakiem i Doliną Wisłoka Byłeś już na tej trasie? Ale inni nie byli. Masz okazję poznać nowych ludzi i przede wszystkim trochę się poruszać, skorzystać z pięknej pogody i atrakcyjnej okolicy. Zobaczysz zagrodę garncarską, galerię rzeźby, piec do wypalania ceramiki, bobrowisko w Zalesiu, Trzy Sosny, leśniczówkę, pasiekę... Sporo tego a wystarczy tylko rower i trochę chęci. Zapraszamy!

Źródło - Kraina Łańcut

Ja mam porządny zamiar się wybrać. Fajnie by było, jakby jeszcze ktoś chciał... Animatedwink Kto się pisze? Smile

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
13.05.2008 06:36:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Kiwi
Hrabina ;)
*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
nfm: 618
RE: 17.05.2008 Rajd Rowerowy 'Garncarskim Szlakiem' i 'Doliną Wisłoka'

Ja też chętnie bym pojechała. Ale pewnie tylko na część tego rajdu, bo o 15.00 muszę być na pewnym spotkaniu. :/

Ale jakby co to do zobaczenia w sobotę Smile

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
13.05.2008 11:14:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
nfm: 1,571
RE: 17.05.2008 Rajd Rowerowy 'Garncarskim Szlakiem' i 'Doliną Wisłoka'

A ja przyjadę! Biggrin Nie sama Biggrin I zamierzam się świetnie bawić - ładna pogoda, rower, ludzie Smile jeah!

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
13.05.2008 19:22:15
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *