Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16.02.2007 Dzien Singla POPRAWINY :D
23.02.2007, 13:13:00

okimaxim, Tak, Sema4 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Lokal z poduchami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Tomi, Hehe, no racja. Jak już Zuziaaa pozbiera i posprząta w pokoju, to można się odprowadzać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
23.02.2007, 15:58:15

ja i ak nie przyjde, sorry, wybaczcie, ale nie czuje sie jakos przeznaczony do tego typu spotkan i imprez, za rzadko zagladam na forum a poza tym cos sobie wymysle, zeby miec wymowke i np. pojade dzisiaj do babci. W odwiedziny. niemniej zycze super spotkania tylko bawcie sie bezgrzesznie, bo post mamy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
23.02.2007, 16:01:15

Cerberion napisał(a):ja i ak nie przyjde, sorry, wybaczcie, ale nie czuje sie jakos przeznaczony do tego typu spotkan i imprez, za rzadko zagladam na forum

brednie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to nie jest spotkanie dla wybrancow, ktorzy przekroczyli 1000 wpisow Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wiec nie musisz nic wymyslac, tylko wybierz sie z nami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
23.02.2007, 16:20:10

będzie fajnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji JEEEEEEEEEEAAH Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale ja nie pije bo nie mam za co Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji o ile wogóle będe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

23.02.2007, 16:34:12

Zuziaaa, 1000 wpisow? to by bylo takie faktycnzie elitarne spotkanie chyba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
23.02.2007, 16:41:39

chłopcy i dziewczynki....levi' się niestety spóźni, bo jego autobusik aqrat dziś niejedzie...będe ok 17 (może z minutkami) ale mam nadzieje, że będe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
do zobaczyska :564:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
23.02.2007, 19:46:15

jako pierwsza moge stwierdzić że... BYŁO SUUUUUUUPER Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ^^ żałujta kto nie był Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a cieszta sie kto był Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

23.02.2007, 21:11:06

jako druga melduje sie lekko zawstydzona i zarazem bardzo uszczesliwiona niespodzianka jaka mi zgotowali Forumowicze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mam nadzieje ze Falkhor zrobil zdjecie torcika Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji dziekuje serdecznie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
a spotkanie bylo bardzo mile Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
kolejne nowe poznane twarze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
23.02.2007, 21:18:04

To i ja się melduję Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Myślę, że tym razem też nie obyło się bez niespodzianek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji NO I pierwszy raz w takim składzie dużym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W kolejności prawie przypadkowej - Kamil, Tomi, Ziomalka, Zuziaaa, Qmar, Padlinka, Levi', Paweł (jeszcze nie-forumowicz), Falkhor Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jakby nie patrzeć, 8 FORUMOWICZÓW Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przy okazji a może dzięki niej - uczciliśmy kolejny starczy rok w życiu Zuzii Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Skromnym ciasteczkiem i niewielką świeczką że tak powiem, no ale jakiś symbolizm został zachowany Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Baaaa... no i SAM ZIOM zjechał specjalnie (chyba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
) na te okazję, powodując radośc ogólną zgromadzonego ludu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

jak zwykle mam fotki, ale musze się trochę ogarnąć i powrzucam to i owo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Można powiedzieć, że zakończenie ferii uważam za bardzo udane Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.02.2007, 23:11:58

Żyje ! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Heh, dotarłem aaaaale zimnoooo byłooo! Fajnie sie wracało, pośmiałem sie troche, zrobiłem pare fotek telefonem, jak wracaliśmy. Kamilowi i Pawłowi sie "nudziło" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale szkoda że kiepska jakość fotek, badziewny telefon. Ogólnie mówiąc było fajnie, naprawde. Szkoda,że Falk, Ziomalka i Zuzia poszły wcześniej ... ale to nasza wina, mogliśmy sie zjawić w pore, ale za to Padlinka (fajna dziewczynka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tak mi sie zrymowało) została, Marcin, Levi noo i .... ja, Kamil, Paweł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji DZIĘKI za wspólny wieczór, zobaczymy jak foty wyszły... napewno ja do kitu hehehe

Spodziewaj się zawsze najgorszego to się nigdy nie rozczarujesz
23.02.2007, 23:21:52

rzeczywiscie Falk jeszce tyle nas nie bylo . ehh Kamil jak sie tyle siedzi w tym sema4 to sie nudzi: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji [nie mowuie tu o sobie ] miło was poznać [was dwóch] Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji strasznie z was sympatyczni ludzie gPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale i tak powrotu do domu nic nie pobije Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
za to dzikuej całej reszcie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hhihih

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
23.02.2007, 23:37:50

Padlinka, w zadnym wypadku nie nudzilo mi sie w Sema4 jak moglas tak pomyslec, bylo suuuper Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji , Tomiemu chodzilo o to, ze jak wracalismy bylo... troche... bardzo zimno Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i z Pawlem postanowilismy sie troche "rozgrzac", ale zobaczycie na fotkach... o ile cos bedzie widac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dzieki za udane spotkanie, bylo naprawde fajnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.02.2007, 23:40:37

ops wybacz pomyłke , naprawde miło było pzonac i ma nadzieje ze takich spotkan bedzie wiecej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
24.02.2007, 00:22:58

Cytat:naprawde miło było pzonac i ma nadzieje ze takich spotkan bedzie wiecej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja tez mam taką nadzieję no i swoja drogą już nie moge się doczekac kwietniowego spotkania w ramach pierwszych urodzin forum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ahhhhh hakby było miło spotakc Was wszystkich raz jeszcze no i również poznac nowych użytkowników Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dzis Qmar i Falkhor znów szaleli no ale i dziewczyny nie pozostawały dłużne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ogolnie super jak zwykle, nie ma to jak dobre towarzystwo hej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
24.02.2007, 01:32:19

Jeszcze się tak do Was nie przyzwyczaiłem, myśle że z czasem sie to zmieni bo fajni ludzie z Was Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Oj Qmar to widziałem że na luzie nawet do Falka, jeszcze o tych jajkach hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Szkoda a może i dobrze że Paweł nie wypił więcej, tez by szalał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-02-24, 00:45 ]
Padlinka napisał(a):rzeczywiscie Falk jeszce tyle nas nie bylo . ehh Kamil jak sie tyle siedzi w tym sema4 to sie nudzi: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji [nie mowuie tu o sobie ] miło was poznać [was dwóch] Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji strasznie z was sympatyczni ludzie gPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale i tak powrotu do domu nic nie pobije Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
za to dzikuej całej reszcie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hhihih

Wiesz.... nie nudziliśmy sie, no co Ty, poprostu nowi ludzie, nowe miejsce, trzeba sie powoli rozkręcic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Spodziewaj się zawsze najgorszego to się nigdy nie rozczarujesz
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy