Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15 Rajd Rzeszowski "MATADOR"
30.07.2006, 18:58:28
15 Rajd Rzeszowski "MATADOR"
[center]15 Rajd Rzeszowski "MATADOR"[/center]

TERMIN : 05.08.2006

Jeden z etapow bedzie przebiegal w naszej okolicy :

[center]Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji [/center]

Cytat:[center]10 przykazań kibica rajdowego[/center]

1. Nie rzucaj na drogę przedmiotów (kamieni, butelek, desek, gałęzi) mogących zagrozić bezpieczeństwu kierowców i kibiców.
2. W trakcie obserwowania rajdu nie pij alkoholu, który powoduje opóźnienie reakcji.
3. Nie przebiegaj drogi przed jadącymi samochodami, pojazd poruszający się z prędkością 90 km/h potrzebuje w przypadku suchej nawierzchni co najmniej 40 m na zatrzymanie się. Samochody rajdowe niektóre odcinki pokonują z prędkością 200 km/h.
4. Nie zajmuj miejsc obserwacyjnych na zewnętrznej stronie zakrętu oraz stronie wewnętrznej przy wyjściu z tego zakrętu.
5. Nie pozostawiaj bez opieki dzieci.
6. Nie zatrzymuj samochodu na trasie rajdu.
7. Nie zasłaniaj tablic informacyjnych organizatora rajdu.
8. Nie zajmuj miejsc obserwacyjnych uniemożliwiających ucieczkę przed pojazdem, który wpadł w poślizg np. przy przydrożnych drzewach.
9. Nie pozostawiaj bez ochrony zwierząt domowych, ich gwałtowne wtargnięcie może spowodować zagrożenie bezpieczeństwa zawodników i kibiców.
10. Nie zapominaj zabrać z domu gwizdka. To nie żart, we współczesnym sporcie samochodowym biorą udział pojazdy z silnikami pracującymi bardzo cicho, gdy zauważysz taki pojazd użyj tego gwizdka, by ostrzec innych kibiców.

[center]Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
[/center]

[center]ZAPRASZAMY [/center]

więcej informacji :
MATADOR

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
30.07.2006, 19:53:09

Noooonononoooo... prawdziwy rajd Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Musze się przyznać... że jeszcze nigdy na takim nie byłem. W sensie ani jako kierowca, ani jako obserwator. Moe uda mi się to zmienić? Zobaczyłby człowiek te mknące strzały... Ja mam problemy z rowerem przy prędkości 50km/h, a co dopiero samochodem 200km/h Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pooozdro.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy