Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] Ostatnia »
13.03.2007 Pijany kierowca szarżował po Rakszawie
AutorWiadomość
Guest
Unregistered

Portfel:

Przyglądając sie waszej dyskusji dochodze do wniosku że trudno wam zrozumiec nasza grupe. Panie Kanalio by grzes po pierwsze primo nie pije sie na przystanku, chyba niebyles dawno na naszym forum tam jest regulamin po drugie jakie znaki jakie kosze i znowu odwoluje sie tutaj to naszych zasad nie niszczy sie własności naszej ukochanej i tak biednej wioski. Następny problem jaki tu dostrzegam to strach. Strach przed nami. Ciekawi mnie tylko jedno czy mozemy ci cos zrobic tylko za to ze przechodzisz obok. No chyba po czesci macie racje jestesmy inni ale nie bezmozgowi. Pytacie dlaczego chcemy zaistniec w waszej świadomości odpowiec jest banalna a dlaczego nie. No i nazakonczenie dodam jeszcze prosze osoby nie związane z nami o niewypowiadanie sie co my robimy a czego nie bo poprostu mało jeszcze wiecie o nas.

11.05.2007 11:47:42
Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Przystankersi

Cytat:
na naszym forum tam jest regulamin po drugie jakie znaki jakie kosze i znowu odwoluje sie tutaj to naszych zasad nie niszczy sie własności naszej ukochanej i tak biednej wioski.

NO to to już co najmniej znakomite podejście, jeśli tak można powiedziec Smile Zaglądałem sobei na stronę przystankersów i ciężko mi powiedieć, zeby ziało oz niaj jakąś nienawiścią i rządzą zniszczenia Smile Dlatego śmiem twierdzić, że jest to całkiem normalna grupa. Chociaż wg rozmów, któe ostatnio prowadziłem - nie ma ludiz normalnych :sweet:

12.05.2007 08:49:24
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: