Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11.04.2007 NFM Zlot JUBILEUSZOWY
11.04.2007, 15:56:10

oj niestety muszę wszystkich przeprosić za moją nieobecność ^^"
aqrat tak się złożyło, że nie było mnie dziś w domq :O i jakieś 30 min temu dopiero do niego zawitałem :eek:
baaaaardzo przepraszam :lmao: mam nadzieje, że świetnie się bawiliście/bawicie :lol-above:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11.04.2007, 16:04:08

sto lat sto lat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.04.2007, 20:05:28

no i juz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji powiedziec musze ze bylo fajnie - zawsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bylo nas ciut wiecej niz przypuszczano, towarzystwo jak zawsze rozesmiane, nic tylko czekac na zdjecia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
napisze wiecej jak administracja wroci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
11.04.2007, 20:17:01

Zuziaaa napisał(a):ylo nas ciut wiecej niz przypuszczano
To chyba znak, że forum popularne jest i lubiane Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Też chciałabym obejrzeć zdjęcia. Mogę, mogę? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.04.2007, 20:28:22

siss napisał(a):Też chciałabym obejrzeć zdjęcia. Mogę, mogę? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

trzeba Adminow molestwowac i Qmara, to moze wkleja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
wiec pomolestujmy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak tylko wroca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
11.04.2007, 20:33:19

proponuje żeby ktoś opowiedział, co my nieobecni straciliśmy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
11.04.2007, 20:41:05

Jaruszczow napisał(a):proponuje żeby ktoś opowiedział, co my nieobecni straciliśmy
I czekamy z niecierpliwością.
11.04.2007, 20:47:26

Heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No trochę się działo, ale kurcze, no nie wiem, czy wklejenie wszystkich zdjęć będzie na miejscu bo wszyscy chcą tylko oglądać, a nie wszyscy chcieli przyjść, więc zostawiam to osobom, które mają zdjęcia, ja wyjątkowo ich nie robiłem. Kto był, ten był Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

3 piany, pizza i frytki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Tyle dałem radę unieść Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
11.04.2007, 20:56:37

No ja nie wiem z tymi fotami czy ludzie zasluzyli Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja nie mam duzo ale maciej ma sporo zreszta ja dosc szybko bylem zmuszony pojsc
11.04.2007, 21:07:59

Qmar, Też się tak zastanawiam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Oglądac chcieliby wszyscy, ale pokazać się to się nie wszystkim chciało z domciu ruszyć cztery litery Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.04.2007, 21:50:02

ehh no trudno... moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina... szkoda tylko, że nie mam tak blisko tych 4terech liter od Łańcuta co Ty Falkhor Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.04.2007, 21:54:19

maciej chciał sie pochwalic bateriami i futerałem od aparatu
Zuzia pokazuje ze nie brak jej zadnej klepki (inni mowia miedzy saoba ze to reklama telefoni komorkowej)
Falkhor jak zwykle cieszy sie z byle czego :hihi: obok Zuzek sie zamrtwia ze autobus jej odjezdza wlasnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i Gothka =) slucha naszych glupot ^^

jak chcecie wiecej to do macieja skargi ~~ bylo wiecej osob ale nie wszyscy dali sobie zrobic foty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a nie wszystkich wystawilem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji trzeba bylo byc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.04.2007, 22:29:16

Dziękuje wszystkim przybyłym na jubileuszowy zlocik za miła i świetna atmosferę !! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Po cała paczuszkę zdjątek proszę pisać na pw osoby które były na zlocie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
11.04.2007, 23:31:07

fajne fotki!! poproszę jeszcze!!może w końcu poznam kogoś na fotkach.... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z tego co widze to byliście w 2 lokalach... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
11.04.2007, 23:42:42

Prot, Więcej fotek nie będzie. Jak to mówią - nie obecni tracą podwójnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Byliśmy w dwóch lokalach, sema4 i potem zmiana na kapitol na pizze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy