Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] 4 Następna > Ostatnia »
(Bez)alkoholowe problemy Millenium?
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Prot, Rany, to dobrze, ze chociaż piwo zostawili... bo w tej ASI w tym dziale, co jak mówisz, zamknęli :eek: to brałem najwyżej winko i szampana... Heh, ciekawe, czy będą dalej się starać o koncesję Tongue

07.04.2007 11:17:22
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Prot

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1
Portfel: 457

starają się ale coś mają problemy bo jest jakaś dana liczba tych koncesji na Łańcut a tamtą już ktoś inny dostał Smile ale na pewno właściciele Asi nie odpuszczą takich zysków Smile

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
07.04.2007 11:24:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Ahab

*

Reputacja: 0
Portfel: 843

Falkhor napisał(a):
czy to ma związek z postem czy coś?

A pamiętacie jak z okazji Dni młodych w Łańcucie, wprowadzili prohibicję Biggrin ?
Wniosek sam się nasuwa: młodzi przyjechali pić i imprezować, a nie modlić się... A potem ksiądz w kościele przepraszał za zachowanie młodych... - coś mi to zalatuje Hipokryzją / dwulicowością ta cała religijność w tych młodych Biggrin

Liberate tute me ex inferis
07.04.2007 11:40:46
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 1,829

Ahab napisał(a):
młodzi przyjechali pić i imprezować, a nie modlić się.

Ahab zalezy jacy mlodzi Animatedwink bo ja wtedy tez bylam na tym zjezdzie i napewno przyjechalam w innym celu niz pijanstwo Smile oplacilo sie Smile no ale nie kazdy przyjechal sie modlic, znalezli sie tez tacy ktorzy mieli inny zmiar.

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
07.04.2007 11:49:04
Ahab

*

iwcia napisał(a):
znalezli sie tez tacy ktorzy mieli inny zmiar.

No ale czy z tego powodu od razu zakazywać sprzedaży procentowych napojów ? Przez taki zakaz tylko ucierpiał bidny Ahab... bo psychicznie zdawał sobie sprawę, że nie moze kupić piwa... sama świadomość tego była bolesna dla jego psychiki... no i poczuł się przez jeden dzień jak w kraju islamskim :/

07.04.2007 11:59:57
Padlinka

*

Portfel: 1,431

Ahab :hihi: chyba na złe Ci to nie wyszło Biggrin
wiesz po czesci rozumiem władze mista , pomimo ze byłą wprowadzona prohibicja duuuza czesc młodziezy siedziala w parku i piła .[ nie ma sie po co czarowac ] , mysle ze gdyby zakaz nie był wprowadzony mielibyśmy wiecej takich przypadków :O

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
07.04.2007 12:02:54
Ahab

*

Padlinka napisał(a):
mysle ze gdyby zakaz nie był wprowadzony mielibyśmy wiecej takich przypadków

Nie lepiej byłoby nie organizowac takowych "dni młodych" ? A jak już pijarnia się dzieje to wysłac kilu w mundurach by pospacerowali po parku...

07.04.2007 12:24:15
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 1,829

Ahab napisał(a):
Nie lepiej byłoby nie organizowac takowych "dni młodych"

Mysle ze nie lepiej. Dni mlodych sa potrzebne, bylam chyba 3 razy i wiem ze duzo wieksza czesc tych ludzi wie po co jedzie na takie spotkanie, nawet jezeli na poczatku nie zdaje sobie z tego sprawy i np nastawia sie na rozrywke, to potem tak w to "wsiaka" z pomoca ks. Białego, ze naprawde tylko niedobitki i ostatnie pijaczyny biora sie za picie. Wiec tutaj co do tego jestem absolutnie pewna, ze dni mlodych sa jak najbardziej na miejscu.

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
07.04.2007 13:06:51
Padlinka

*

Portfel: 1,431

podzielam iwcia , ja nie brałąm udziału ale wiem z relacji bliskich znajomych . Ahab taks ie skłąad ze mam znajomego w starzy parkowej mówił ze takiego zap***u jak na dniach młodych nie miał , jezdzili swierszczyiem i zgarniali pijących .

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
07.04.2007 13:19:33
Falkhor
Administrator
*

Prohibicja i tak zwiększyła obroty tuż przed Dniami Młodych - nakupili wszystkiego na zapas. Do tego jeszcze pewnie wzrósł handel z drugiej reki plus sprzedaż włąsnych wyrobów Tongue Poczas dni młodych wielka chmara młodzież siedziała w kościele, a druga chmara - zalegała Bażantarnię i Park ewidentnie w stanie spożycia... Może jakby była nazwa 'Religijne Dni Młodzieży'?? Widać niekóre moczmordy mają problem z zauważeniem, do czego te dni są...
... ale żeby inni w te dni soie nic kupić nie mogli? :O

Dlatego wydaje mi się, że na chwilę obecną są znacznie wazniejsze sprawy niż to, że Millenium sprzedaje... PIWO. Rada Miasta mogłaby się zająć nieformalnymi 'lokalami', np. 'ZA mdkiem'..

07.04.2007 14:19:28
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Demonesssa

*

Portfel: 395

Millenium jest spoko klubem - i tak zaprzestal jako lokal sprzedazy mocnych alkoholi to niech sie juz od niego odwala

Falkhor, popeiram niech rada miejska zajmie sie likwidacja wadliwej kultury chlania w miejscach publicznych a nie sie wpeirnicza do lokali - to tylko kawalek budynku i tak odciety teraz od dzieciakow wiec litosci czego sie jeszcze doczepia????

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
07.04.2007 16:24:13
Falkhor
Administrator
*

Demonesssa, Zapewne neiktórzy radni uważają, ze problemem jest lokal. Ale póki co - wystarczy na prawdę samemu pójść 'za MDK' i zoabczyć, co tam leży - chyba całośc szkła a szczególnei kapsle i nakrętki z win to co innego, niż jest do nabycia w Millenium.

Ale co do bliskości Millenium i MDKu to już nie byłbym tak wspaniałomyśłny - sądzę, że trzeba lepiej zadbać od izolowanie nie tyle lokalu, co jego klientów... Ale to już zupełnie nie na moje możliwości, by sobie pójść i np. dobudować ogrodzenie Tongue

07.04.2007 17:28:49
Kiwi

*

Portfel: 1,427

Ja dosyć często chodzę do Millenium. To jest specyficzne miejsce, które przyciąga różnych ludzi. Większość to osoby, które chcą po prostu posiedzieć i pogadać przy piwku. I czy jest w tym coś złego ??

Ale zawsze znajdą się jednostki, które psuja opinię innym klientom.

Zakaz sprzedawania alkoholu niewiele zmieni. MDK jest blisko parku, więc tak czy siak "żuliki" będą tam przesiadywać. Tylko po alkohol będą mieli troszeczkę dalej...

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
20.04.2007 23:41:25
Falkhor
Administrator
*

Pub Millenium nadal się trzyma. Rozwija się też Millenium Bar, który cały czas ma sporo klientów (świetna lokalizacja). Ostatnio tez był znowu w tym lokalu (PUB) dobry koncert (QB na nim był i mówił, że było super)... Może jednak udało się jakoś ocalić lokal?

Nie czarujmy się. W związku z modernizacją MDKu (ostatnio dostał 200.000zł) i planami jego rozwoju lokal w tym budynku będzie na prawdę nabierał na wartości... Może to o to w tym chodzi? :nerd:

17.10.2007 08:04:16
rudzia

*

Reputacja: 5
Portfel: 2,409

Falkhor napisał(a):
Pub Millenium nadal się trzyma. Rozwija się też Millenium Bar, który cały czas ma sporo klientów (świetna lokalizacja).

To dobrze , bo szkoda by było jak by zamknęli ten lokal, naprawdę lubie tam chodzić...

Falkhor napisał(a):
Nie czarujmy się. W związku z modernizacją MDKu (ostatnio dostał 200.000zł) i planami jego rozwoju lokal w tym budynku będzie na prawdę nabierał na wartości... Może to o to w tym chodzi?

Ale to tak troche było by bez sensu. Skoro lokal nabiera wartości, to po co go likwidować? Chyba, że ja tu czegoś nie zrozumiałam...

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
27.10.2007 14:10:33
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: